X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Din cauza turneului în Rusia, trupa LUME este atacată cu insulte

25 mai. 2023,, 14:00   Showbiz
10552 0

Formația LUME, țintă a insultelor din cauza turneului lor în Rusia. Irina Kovalski, membră a trupei LUME, este indignată. Cîntăreața a împărtășit pe rețelele de socializare că ea și familia ei au fost insultați din cauza concertelor programate în Rusia, relatează Noi.md.

"Mesajul este adresat celor care ne urăsc și ne înjură din cauza concertelor noastre! Avem concerte la Moscova pe 26,27 și 28 mai - restaurant cu bucătărie moldovenească "Solnecinîi"! Postarea aceasta este despre faptul că, de fiecare dată, sîntem amenințați, insultați, că nu avem dreptul să cîntăm la Moscova, să dăm concerte acolo pentru cetățenii țării noastre Moldova!", a scris Irina.

Cîntăreața și-a explicat poziția - ea pledează pentru relații calde între popoare, merge în Rusia să cînte pentru conaționalii noștri, care nu au posibilitatea să se întoarcă acasă:

"Noi am arătat de mult timp că poziția noastră este aceeași. Sîntem pentru pace în toată lumea, pentru prietenie între popoare, pentru a rămîne mereu oameni. Pentru noi sensul călătoriei la Moscova este faptul că mulți moldoveni nu se pot întoarce în patria lor din cauza unor evenimente teribile, este foarte scump și foarte incomod! Ei sînt compatrioții noștri și merită și ei concerte ale artiștilor moldoveni! Avem mulți fani aici și este important pentru noi să le oferim fiecăruia dintre ei creația noastră! Iar creația noastră este una bună, cu sens! Este important pentru noi să servim drept exemplu corect și bun pentru toți oamenii !"

117
4
1
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?