X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Desenul animat “Dji. Death Sails", premiat in India

6 sep. 2015,, 12:00   Societate
3847 0
Мультфильм «Dji. Death Sails» получил премию в Индии
Foto: katushka.net
Desenele animate produse in Moldova se bucura de mare popularitate in India. Astfel, desenul animat de scurt metraj, din seria aventurilor morţii-ghinioniste cu numele Dji - "Dji. Death Sails", a fost distins cu premiul special al juriului "Special Mention" în India, la festivalul Bangalore Shorts Film Festival, întrecând celelalte categorii.

A urmat un alt succes, la fel în India, la festivalul TASI Viewer’s Choice Awards , care a adus încă un premiu realizatorilor acestei pelicule animate. Asadar, locul întâi şi titlul de laureat la Categoria profesională independentă a fost câştigat la fel de filmul în desen animat, de producţie moldovenească.

Spectatorii moldoveni au avut posibilitatea să vizioneze primii filmul în desen animat la festivalul Future Shorts, desfăşurat în decembrie anul trecut. De atunci, el călătoreşte pe la diferite festivaluri mondiale de animaţie şi adună premii.

Potrivit PR-managerului studioului de studioului de animaţie, Anastasia Berzoi, următoarea lucrare va fi un experiment, care urmeaza sa placa nu doar publicului de la noi, dar şi din întreaga lume, sunt convinşi animatorii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?