X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Streleț: Guvernul a făcut cîțiva pași de la marginea prăpastiei

4 sep. 2015,, 14:41   Politică
5430 13

Streleț: Guvernul a făcut cîțiva pași de la marginea prăpastiei
Foto : noi.md

Guvernul a întreprins deja cîțiva pași concreți pentru a readuce țara pe drumul său firesc de integrare europeană. Astfel a comentat premierul Valeriu Streleț declarația făcută de secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjørn Jagland, privind starea de captivitate în care se află Republica Moldova, notează NOI.md.

„Guvernul a făcut deja cîțiva pași de la marginea prăpastiei, iar țara revine pe drumul său normal de integrare europeană, de promovare a reformelor, de asigurare a unei stabilități macrofinanciare și macroeconomice, care sînt condiții indispensabile pentru relansarea economiei”, a menționat Streleț.

Șeful executivului a mai sugerat reprezentanților presei să interpreteze cu atenție declarațiile care se fac la adresa Republicii Moldova și să fie atenți cine sînt autorii acestor afirmații.

„Înțelegem că avem probleme, merităm reproșuri, dar vă asigur că sîntem ferm determinați să schimbăm situația. Trebuie să fim foarte atenți cu multitudinea de declarații, trebuie să ne axăm pe obiectivele care ne stau în față. Fără să ni se citească aceste lecții de bună purtare, noi știm ce avem de făcut”, a mai spus Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?