Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Două maşini s-au ciocnit frontal pe şoseaua Balcani

24 aug. 2015,, 17:33   Capitala
3054 0
Два автомобиля столкнулись в столице: госпитализированы четверо детей
Foto: trm.md
Șase oameni, inclusiv patru copii, au ajuns la spital cu multiple traumatisme, în urma unui grav accident rutier. Acesta s-a produs azi dimineaţă pe şoseaua Balcani din Capitală. Cele două maşini, care s-au ciocnit violent, erau conduse de către două femei.

Cele două maşini s-au ciocnit în apropierea intersecţiei cu strada Doina, din cauză că una dintre şoferiţe a ieşit pe contrasens.

"Mergeam spre grădiniţă cu copiii şi mergeam regulamentar cu 50 la oră. Nici nu mi-am dat seama la un moment am văzut ca spre mine vine o maşină, nu am reuşit să rotesc volanul", a spus una dintre şoferiţe.

Şoferiţa care ar fi provocat accidentul a refuzat să discute cu jurnaliştii. Rudele acesteia spun însă că vinovată ar fi cealaltă şoferiţă.

"Se deplasau spre Stăuceni, pe banda lor şi pe neprins de veste în faţa lor au aparut o maşină şi s-au lovit. Mergea din deal în vale şi cineva din vale la deal a ieşit la depăşire", a spus o rudă.

Şoferiţele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Capitală cu leziuni uşoare.

"Gravitatea stării este medie, cu o placă masivă la gamba stângă şi fractura osului radial", a declarat traumatologul de la Spitalul de Urgenţă Chişinău, Iurie Garaş.

În cele două maşini se aflau patru copii care au fost transportaţi la Spitalul Clinic Municipal "Valentin Ignatenco". Unul dintre ei are ambele picioare fracturate. Din cauza accidentului, pe traseu s-au format ambuteiaje.

Poliţia investigează cazul pentru a stabili vinovatul de producerea accidentului şi circumstanţele în care acesta s-a produs.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?