X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Implementarea Acordului de asociere va fi monitorizată de un ONG

24 aug. 2015,, 16:33   Politică
3274 2

Implementarea Acordului de asociere va fi monitorizată de un ONG
Foto: tiras.ru

Experții Institutului de Politici și Reforme Europene (IPRE), vor monitoriza, în cadrul unui nou proiect realizat cu suportul Guvernului Slovaciei, cum este pus în aplicare Acordul de asociere dintre Moldova și UE, notează NOI.md.

Proiectul va fi lansat mîine și își propune să crească gradul de conștientizare a cetățenilor și a societății civile cu privire la importanța Acordului de asociere. Experții vor pune la dispoziția opiniei publice periodic date statistice și buletine informative asupra celor mai importante domenii din Acord.

Institutul de Politici și Reforme Europene (IPRE) este o asociație obștească neguvernamentală, apolitică, ce promovează valorile europene, inclusiv democrația, drepturile omului și statul de drept în Republica Moldova. Scopul IPRE este dezvoltarea și promovarea unor politici noi, care ar asigura servicii publice de o calitate mai înaltă, o societate mai puternică și o economie mai dinamică.

Scopul general al proiectului constă în creșterea nivelului de informare a populației cu privire la procesul de implementare a Acordului de asociere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?