X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Î.S. „Poșta Moldovei” lansează noi tehnologii în deservirea clienților

24 aug. 2015,, 08:45   Societate
3521 1

Foto: canal2.md

Î.S. „Poșta Moldovei” lansează o serie de tehnologii noi pentru a face față fluxului mare de solicitări pentru plata prestațiilor sociale, începînd cu 1 septembrie, transmite NOI.md.

În urma deciziei luate de Guvernul RM la 12 august curent, toate prestațiilor sociale achitate anterior prin intermediul Băncii de Economii și Băncii Sociale vor fi transferate la oficiile ÎS„Poșta Moldovei”.

În acest scop, „Poșta Moldovei” a perfecționat sistemul de software încasări de plăți. Astfel, o tranzacție va dura nu mai mult de un minut față de trei minute în prezent. De asemenea, va fi mărit numărul de angajați și de ghișee în unele oficii poștale.

Pentru comoditatea beneficiarilor de prestații sociale, este planificată implementarea sistemului de gestionare și fluidizare a rîndurilor în oficiile poștale. Astfel va i pus în aplicare sistemul „rîndul electronic”, care va fi testat în oficiul poștal central din mun. Chișinău, iar ulterior aplicat în toate oficiile poștale cu un flux mare de persoane.

„În decurs de un an Î.S. «Poșta Moldovei» gestionează aproximativ zece miliarde de lei, iar majorarea fluxului financiar cu încă 10% nu este o dificultate. Totuși, numărul persoanelor deservite sporește. De aceea negociem deschiderea a zece oficii poștale noi în mun. Chișinău și Bălți. Analizăm eficiența programului de lucru pentru fiecare oficiu în parte și suntem gata să-l ajustăm necesităților beneficiarilor. Dacă va fi nevoie, vom mări și numărul de angajați pentru a face față fluxului de persoane și a asigura achitarea plăților sociale la timp”, a declarat directorul general adjunct al întreprinderii, Sergiu Batiușca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?