Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Campanie de informare pentru beneficiarii de prestaţii sociale (VIDEO)

22 aug. 2015,, 13:30   Societate
2989 0

Campanie de informare pentru beneficiarii de prestaţii sociale (VIDEO)
Foto : noi.md

La indicația Prim-ministrului Valeriu Streleț, Ministerul Muncii, Protecției Sociale şi Familiei, în colaborare cu Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Casa Naţională de Asigurări Sociale şi ÎS „Poşta Moldovei”, au elaborat un plan de comunicare şi informare a beneficiarilor de prestații sociale referitor la transferul acestor plăți, din 1 septembrie a.c. , de la Banca de Economii şi Banca Socială la oficiile Poștei Moldovei sau, la dorință, de a selecta personal o instituție bancară pentru a primi prestațiile sociale.

Scopul activităţilor propuse este de a informa populaţia vizată şi de a elimina anumite mituri în rândul pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, șomerilor și a altor categorii de beneficiari de prestații sociale.

Printre acţiunile propuse (conferinţe de presă ale instituțiilor susmenționate, comunicate de presă, informaţii oferite la linia fierbinte, emisiuni televizate şi radiofonice etc.) Ministerul Muncii, Protecției Sociale şi Familiei, în parteneriat cu Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Casa Naţională de Asigurări Sociale şi ÎS „Poşta Moldovei”, au produs spoturi de informare (video și audio, în limbile română și rusă) care vor fi difuzate de IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, începând cu 24 august, în orele de maximă audienţă.

Totodată, beneficiarii de prestații sociale pot solicita informații suplimentare de la Casa Naţională de Asigurări Sociale la linia fierbinte 022 286115, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la 080001000 și la ÎS ”Poșta Moldovei” la 022 270044.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?