X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Viorica-Cosmetic” a susținut un scurt curs de informare a tinerelor mame (FOTO) ©

22 aug. 2015,, 10:00   Societate
4185 0
Foto: noi.md
Luni reprezentanții Companiei „Viorica-Cosmetic” au participat la un scurt curs pentru tinerele mame la „Medpark”, cel mai mare centru medical din Chișinău. În cadrul lui reprezentantul companiei a relatat amănunțit despre noul brand de cosmetice pentru cei mai mici „Bebeluș”, precum și despre depistarea componentelor nocive și toxice în produsele cosmetice pentru copii.

„Trebuie acordată atenție susținută existenței substanțelor chimice nocive în componența mijloacelor pentru îngrijirea micuților , - a menționat Daria Cîrlig, manager de brand al seriei pentru copii și adolescenți „Viorica-Cosmetic”. – Trebuie acordată preferință produselor, care conțin componente și extrase în exclusivitate naturale, precum sunt produsele seriei „Bebeluș”. Acestea nu conțin conservanți, ci doar componente de origine naturală , ceea ce face seria „Bebeluș” ideală pentru îngrijirea micuților”.

Compania „Viorica-Cosmetic” întotdeauna s-a distins prin prin utilizarea numai a componentelor naturale pentru fabricarea produselor sale . Cosmetica „Bebeluș” a fost elaborată special pentru îngrijirea copiilor din primele zile de viață. Ea include 2 linii de produse: pentru îngrijirea zilnică de bază „Bebeluş Fericit” și produse cu effect adormitor și relaxant "Somn Dulce". Absolut toate produsele „Bebeluș” nu conțin parabeni și SLS/SLES, iar ingredientele, care se conțin în cosmetic, sînt certificate de Organoizația internațională de control asupra calității cosmeticii natural ECOCERT.

La sfîrșitul cursului de informare toți participanții au primit cadouri cu cosmetice „Bebeluș”.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?