Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Rusia ar putea casa vestimentația de contrabandă

20 aug. 2015,, 12:15   Externe
2864 1
Foto: regnum.ru
Asociația textiliștilor din Rusia propune să se caseze articolele tricotate, care sînt introduse în țară prin contrabandă, la fel cum se procedează cu produsele agricole interzise spre livrare în Rusia. După cum a comunicat Șamhal Ildarov, șeful asociației, el a adresat această propunere administrației președintelui Rusiei, transmite canalul NTV.

După cum consideră Ildarov, casarea textilelor de contrabandă va reduce livrările prin canalele ilegale și va fi un avertisment pentru contrabandiști. Circuitul anual pe piața de textile a Rusiei este evaluat la 30 miliarde de dolari. Potrivit datelor asociației, circa 6-7 miliarde din acestea revin businessului tenebru de pe urma contrabandei.

Propunerea Asociației textiliștilor a fost deja susținută în Duma de Stat. După cum a declarat Mihail Emelianov, prim-vicepreședinte al Comitetului parlamentar pentru politica economică, dezvoltarea inovațională și antreprenoriat, ”experiența mondială demonstrează că unica modalitate de combatere a contrabandei și producției contrafăcute este casarea lor„.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?