Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

IGP invită reprezentanții mass-media să participe la testul „Bereta neagră”

19 aug. 2015,, 18:00   Societate
6368 0

IGP invită reprezentanții mass-media să participe la testul „Bereta neagră”
Foto : gardianul.md

Ministerul Afacerilor Interne, invită reprezentanții mass-media vineri, 21 august curent, să participe la testul „Bereta Neagră”, transmite NOI.md.

Jurnaliștii sunt așteptați la ora 8.00. Aceștia vor avea ocazia să intre în rolul polițistului cu destinație specială, fiind antrenați în activități, precum exerciții tactice speciale, operațiuni de reținere a elementelor criminale înarmate, cu folosirea tehnicii blindate, demonstrarea elementelor de luptă corp la corp cu mai mulți adversari sau parcurgerea pistei cu obstacole, elemente de alpinism, etc.

Tot în această zi, în cadrul evenimentului vor fi înmînate Beretele Negre participanților care au susținut probele, precum și diplome jurnaliștilor.

Cu oz i înainte, 20 august, șa ora 14.00, va avea loc o întîlnire între Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” și participanții la test. În cadrul acesteia, participanții vor fi instruiți cu privire la regulamentul concursului și li se vor distribui uniforme.

Evenimentul este organizat de către Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a Inspectoratului General de Poliție, cu ocazia Zilei Transparenței în cadrul MAI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?