X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Conflictul între „Sheriff” și autoritățile Transnistriei ia amploare

19 aug. 2015,, 12:00   Economie
6278 0
Набирает обороты конфликт между «Шерифом» и властями Приднестровья
Foto: golos.md
Conducerea holdingului „Sheriff” a chemat Guvernul Transnistriei să înceteze atacurile asupra Companiei și difuzarea informației false privind faptul că acesta nu achită impozitele la buget, relatează NOI.md.

Directorul general al SRL „Sheriff”, deputatul în Consiliul Suprem Dmitri Oghirciuk a menționat în cadrul unei scrisori deschise adresate șefului Guvernului Transnistriei, Tatiana Turanskaia, că raportul „Informația operativă privind situația social-economică în I jumătate a anului 2015” distribuit prin instituțiile publice are un caracter dăunător și ipocrit, avînd ca scop distragerea atenției locuitorilor regiunii de la adevăratele cauze ale înrăutățirii situației economice și, ca urmare, a scăderii nivelului de trai al populației Transnistriei. După familiarizarea cu această informație la cititor se creează o impresie greșită că compania „Sheriff” nu achită impozitele la buget.

Șeful holdingului „Sheriff” a spus că în urma analizei raportului se poate face concluzia priind analfabetismul profesional complet al autorului acestuia sau privind „ordinul” propagandist de ponegrire a celui mai mare contribuabil – compania „Sheriff”. Se creează impresia că autorul încearcă să transfere responsabilitatea pentru situația economică creată asupra celor nevinovați. Autorul textului meditează asupra faptului că „dacă întreprinderile ca „Sheriff”, „Tirotex”, „Kvint”, „Agroprombank” ar achita impozitele la nivelul anului 2014, atunci astăzi pensiile și salariile ar putea fi micșorate doar cu 10-15 la sută și nu cu 30 la sută.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?