X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Apar noi detalii în cazul accidentului de la Ciocana

29 mar. 2023,, 11:53   Capitala
78996 0

Un lucrător din cadrul Regiei Transport Electric susține că șoferița de troleibuz care a lovit mortal fetița de 12 ani, la Ciocana, „nu avea nici o săptămînă la lucru”.

Declarațiile au fost făcute pentru emisiunea PLUS de la Orizont TV. Acesta a cerut să-i fie păstrat anonimatul, transmite Unimedia.

„Șoferița are nici o săptămînă la lucru și au pus-o pe cea mai grea rută care este la noi. Multe accidente pe ruta asta, multe încălcări. Ei nu duc cont că o șoferiță începătoare trebuie să fie pe rută începătoare. Ruta 13 este foarte problematică, acolo mereu sînt întîrzieri.

La noi în fiecare dimineață se face controlul la narcolog și dacă au servit, nu le dă voie să iasă la traseu.

Era pe zebră, a căzut în șoc șoferița, și-a dat seama cînd pasagerii au strigat: Oprește-te, ai lovit pe cineva!”, a menționat lucrătoarea.


Șoferița troleibuzului care a lovit mortal ieri o fetiță de 12 ani a fost reținută pentru 72 de ore.

„Fetița nu a traversat pe trecerea de pietoni”. Declarația a fost făcută de către taxatoare, după ce troleibuzul în care lucrează a lovit mortal copila de 12 ani, în sectorul Ciocana din capitală.

Regia Transport Electric Chișinău a anunțat că a fost deschisă o anchetă după tragicul accident la Ciocana, în care a fost lovită mortal fetița de 12 ani de un troleibuz.

Fetița, tamponată mortal de un troleibuz, la Ciocana, traversa strada regulamentar. Minora avea 12 ani. Potrivit poliției, la volan se afla o femeie.

4
10
6
23
28

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?