X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Urmările dezastruoase ale exploziei din China (FOTO)

14 aug. 2015,, 14:55   Externe
5018 0

Foto: tass.ru

O puternică explozie a zguduit orașul-port Tianjin din nordul Chinei, în urma căreia 44 oameni au murit, iar între 300-400 au fost răniţi, a anunțat astăzi agenția oficială de presă Xinhua News Agency.

Medicii au relatat că le este imposibil să mai țină evidența răniților care mai vin.

Potrivit agenţiei, explozia a avut loc în jurul orei 23.30 (16.30 GMT) cînd a fost auzit un zgomot asurzitor, iar flăcările au luminat cerul, ridicînd nori de praf la zeci de metri în aer. Aparent, explozia s-a produs la un depozit de substanţe inflamabile, iar sute de persoane ar fi fost spitalizate, anunţă Xinhua, citînd informaţii primite de la faţa locului.

Televiziunea Centrală Chineză relatează ca explozia s-a produs în timpul transportului unei încarcaturi de explozibili. În înregistrarile video ale incidentului se pot vedea flăcari ridicandu-se pe cerul intunecat, iar agenția publica de stiri Xinhua redă declaratii ale cetatenilor din zonele invecinate in care acestia sustin ca deflagratia a provocat spargerea geamurilor de la case.

Cele mai dure imagini sînt cele în care părinți răniți aleargă cu copiii răniți în brațe, pentru a-i duce la spitalele din apropiere, relatează BBC. Spitelele se confruntă cu un aflux foarte mare de răniți și fac eforturi pentru a-i trata.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?