X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bush a acuzat-o pe Clinton de crearea "Statului islamic"

11 aug. 2015,, 17:35   Externe
3282 1

Foto: agerpres.ro

Pînă la următoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite a rămas mai mult de un an, însă elitele americane au început deja să clarifice relațiile. Cum au prezis analiștii, cea mai mare activitate desfăşurînd-o clanurile americane, "Bush" și "Clinton".

Primul "schelet" din dulapul democraţilor Clinton a decis să-l scoată republicanul Jeb Bush. El este sigur că o parte din vina pentru apariția grupului terorist "Statul islamic" o poartă Hillary Clinton. Dar public el nu a declarat acest lucru. Dar presa americană deja a spicuit citate din viitorul său dicscurs.

Potrivit "Interfax", marţi, Jeb Bush intenţionează să rostească un discurs în care va prezenta planul său de combatere a grupului "Statul islamic", în caz căva cîştiga alegerile prezidențiale în 2016. Însă extrase din viitorul discurs au fost prezentate jurnaliştilor de personalul staff-ului lui Bush.

Astfel, ex-guvernatorul din Florida are de gînd să declare că o parte din responsabilitatea pentru apariția "SI" o poaretă principalul său rival - Hillary Clinton. Potrivit lui Jeb Bush, anume lipsa de acțiune în momentul cînd ea deţinea funcţia de secretar de stat, a fost cauza apariţiei "SI". Gruparea teroristă creştea, în timp ce SUA retrăgeau trupele din Orientul Mijlociu și ignorau această amenințare. Și ce face în această situație secretarul de stat american? În timpul tuturor călătoriilor sale, ea a vizitat Irakul doar o singură dată ", - a spus republicanul Bush.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?