Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Rapper-ul Djigan pe urmele lui Timati

11 aug. 2015,, 17:30   Showbiz
12532 1

Foto: ipukr.com

În familia rapperului Djigan și a modelului Oxana Samoilova deja crește fiica Ariela, dar cuplul a hotărît să nu se oprească aici. După cum s-a aflat, acum Oxana este însărcinată în luna a șasea și visează sa-i nască soțului un băiat.

În familia cunoscutului rapper Djigan în curînd se va întîmpla un eveniment plin de bucurie - soția acestuia, în vîrstă de 26 de ani, Oxana Samoilova este însărcinată în luna a 6-a și va da naștere celui de al doilea copil. Cuplul deja are o fiică Ariela, născută în anul 2011, și de data aceasta Oxana vizează sa dea naștere unui băiat.

Denis (prenumele adevărat a lui Djigan) dedică iubitei toate piesele sale romantice și chiar a filmat-o împreună cu fiica în videoclipul “Derji menea za rucu” (Ține-mă de mînă). Se pare că vedeta, prezentă cîndva la toate evenimentele mondene, într-adevăr a găsit fericirea familială. Djigan deseori bucură fanii cu fotografiile din Instagram, pe care pozează împreună cu familia sa.

Recent, drept dovadă al dragostei sale, i-a făcut cadou Oxanei, de ziua ei, automobilul Bentley.

Pînă a-l întîlni pe Djigan, Samoilova a lucrat în calitate de model, și de aceea, chiar fiind însărcinată, păstrează silueta perfectă. Atît timp cît soțul Oxanei călătorește în turnee, ea cu răbdare îl așteaptă acasă și educă fiica Ariela. Avînd în vedere, că recent a devenit tată și prietenul apropiat a lui Djigan – Timati – rapperii au început o nouă tendință, care nu poate să nu bucure.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?