X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sărbătoare la Nisporeni. Un stadion de fotbal, complet nou, a fost dat în exploatare

10 aug. 2015,, 09:45   Societate
3852 0

Foto: noi.md

Noul teren de fotbal din Nisporeni este gata pentru a găzdui meciuri. Stadionul este unul dintre cele mai moderne din ţară şi a fost dat astăzi în folosinţă. La eveniment a participat şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Vasile Bîtca.

Terenul de fotbal îi aparţine liceului din localitate.

"Un teren performant de fotbal înseamnă a duce un mod de viaţă sănătos, a promova fotbalul în oraşul Nisporeni, cît şi în raionul Nisporeni, şi a avea nişte condiţii mai bune promovarea sportului", a spus directorul Liceului "Mircea Eliade" din Nisporeni, Vasile Vacari.

"Este mai performant, este dotat cu toate utilităţile la cerinţele zilei de astăzi, sperăm să fie cu succes", a zis preşedintele raionului Nisporeni, Ion Artene.

Proiectul, în care au fost investite cinci milioane de lei, a fost iniţiat pe vremea cînd ministrul Vasile Bîtcă era preşedinte al raionului Nisporeni.

"Este primul liceu din republica care va beneficia de asemenea teren de fotbal", a explicat ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor Vasile Bîtca.

Administraţia liceului va da terenul de fotbal şi în arendă. Primul contract a fost încheiat cu echipa "Speranţa Nisporeni".

"Ne aflăm în vestiarul echipei Speranţa Nisporeni, după cum vedeţi e amenajată mobila, avem baia, veceul, totul conform standardelor cerute de Federaţia Moldovenească de Fotbal", a precizat preşedintele echipei de fotbal "Speranţa Nisporeni" Vitalie Vacari.

Noul teren de fotbal a fost testat de către echipele "Speranţa Nisporeni" şi "Sheriff Tiraspol".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?