X 
Cutremure stiri: 506

Pe 12 august va fi organizat Festivalul Tineretului

9 aug. 2015,, 13:00   Capitala
4648 0
12 августа в Кишиневе состоится Фестиваль молодежи
Foto: venv.ru
Pe 12 august curent, de Ziua Internațională a Tineretului, Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) organizează un festival dedicat tinerilor, informează NOI.md.
Tematica festivalului din acest an este angajamentul civic al tinerilor. Scopul evenimentului este de a aduce în atenția comunității, dar și a altor autorități, atît rolul tinerilor în societate, cît și problemele cu care se confruntă aceștia.

În cadrul Festivalului va fi organizată o expoziție de fotografie, un tîrg al organizațiilor de tineret, evenimentul culminînd cu un concert dedicat tinerilor. Festivalul va include și o premieră în abordarea și soluționarea problemelor cu care se confruntă tinerii, prezentarea Indexului de tineret.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului și Fondul ONU pentru Populație în Moldova și se va desfășura pe strada pietonală Alexandru Diordița din capitală începînd cu ora 14.00 și va dura pînă la ora 22.00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав