Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Mocanu: Legăturile directe dintre Jurnal TV şi organizaţiile "DA" şi "Antifa"

8 aug. 2015,, 09:40   Politică
5078 3
Мокану заявил о связи платформы "Достоинство и правда" с экстремистами из "Антифа"
Foto: noi.md
Liderul Mişcării Populare "Antimafie", Sergiu Mocanu, a făcut mai multe dezvăluiri despre conexiunile Platformei "Demnitate şi Adevăr" cu Jurnal TV şi cu gruparea extremistă Antifa. Într-o postare video pe internet, el a spus că cei care conduc Platforma DA urmăresc transformarea acesteia în mişcare politică.

Potrivit lui Sergiu Mocanu, interesul lui Andrei Năstase, unul dintre fondatorii Platformei "DA", este transformarea acestei organizaţii în formaţiune politică, mai ales că beneficiază de sprijinul direct al postului Jurnal TV.

"Eu sunt absolut sigur că mişcarea protestatară a fost desumflată. Nu s-a desumflat dar a fost desumflată metodic. Nu putem admite ca un Andrei Năstase să fie un lider politic. Ambiţiile lui sunt de lider politic, dar atunci omul trebuie să declare chestia asta şi să aibă capacităţi pentru aşa ceva. El a confiscat tot acolo la Platforma "DA", spune Sergiu Mocanu.

Liderul "Antimafie" a mai spus că Platforma "DA" şi-a pierdut din credibilitate, iar postul Jurnal TV promovează interesele ascunse ale lideriilor săi.

"Dacă Jurnal TV acum va începe să manipuleze în favoarea unora ca Năstase, atunci e rău de tot. Au mai fost precedente din astea. Semnele pe care le vedem noi pe ecranul Jurnal TV, la modul în care a început să se manifeste un anturaj, anumite persoane de la Platforma "DA"", a mai spus liderul Mişcării Populare Antimafie.

Sergiu Mocanu a avertizat că între Jurnal TV şi organizaţiile "DA" şi "Antifa" există legături directe.

"Eu nu despart Platforma "DA" de ecranul acolo unde este pătreţelul Jurnal TV, pentru că sunt una. Nu pot să despart zelul cu care au sprijinit ei acţiunile lui Petrenco. Petrenco, ca să ajungă să fie sprijinit de societate, trebuia să nu facă Antifa", a menţionat liderul Antimafie, Sergiu Mocanu.

Dezvăluirile lui Sergiu Mocanu nu au fost comentate, deocamdată, de către cei vizaţi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?