Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Marian Lupu despre candidatura Maiei Sandu la funcția de premier: Ceva nu se leagă

6 aug. 2015,, 15:43   Politică
5000 5

Marian Lupu despre candidatura Maiei Sandu la funcția de premier: Ceva nu se leagă
Foto : noi.md

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, sugerează că nu doar democrații și liberalii au avut rezerve față de candidatura Maiei Sandu pentru funcția de premier, dar însuși PLDM, formațiunea care a propus-o pentru acest post. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova, notează NOI.md.

Politicianul a recunoscut că în cadrul coaliției nu a fost atins un consens în privința acestei candidaturi, dar a precizat că nici PLDM nu a promovat-o suficient de convingător pe Maia Sandu.

„Eu nu am văzut o insistență fanatică în promovarea acestei candidaturi. Ceva mai este la mijloc, necunoscut pentru noi. Sînt lucruri care nu se leagă, nu putem înțelege logica acestor solicitări apărute pe ultima sută de metri. Presimțirea mea a fost că chiar formațiunea politică care a venit cu această inițiativă probabil s-a confruntat cu mai multe surprize, lucruri la care, probabil, nu se aștepta. Lucrul acesta a influențat și poziția colegilor de coaliție”, a explicat Marian Lupu.

Chiar dacă anterior Maia Sandu a declarat că niciunul dintre liderii celor două partide nu a dorit să discute cu ea, Marian Lupu a relatat o altă versiune.

„Au fost multe lucruri pe care, probabil, nici nu le cunoaștem. Eu un lucru n-am înțeles – doamna Sandu are numărul meu de telefon mobil și eu pe al ei și, din momentul în care s-a dorit cu adevărat o întrevedere, ce faci? Iei telefonul și soliciți o întrevedere, ceea ce nu s-a întîmplat. Pentru noi acest caz este absolut consumat”, a adăugat Lupu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?