X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Dodon: Operațiunea de ștergere a urmelor continuă

5 aug. 2015,, 16:57   Economie
8446 13

Dodon: Operațiunea de ștergere a urmelor continuă
Foto: socialistii.md

Tentativa de lichidare a Băncii de Economii, Băncii Sociale și Unibank-ului este o măsură adoptată cu scopul de a distruge probele în dosarul fraudelor bancare. De această părere este liderul socialiștilor, Igor Dodon, informează NOI.md.

„Continuă operațiunea de ștergere a urmelor și de distrugere a probelor. Acum, prin tentativa de lichidare a celor trei bănci pustiite”, a comentat Dodon pe o rețea de socializare.

În opinia sa, guvernatorul Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, este primul demnitar care trebuie să răspundă penal pentru fraudele din sistemul bancar. „El știe asta, iată de ce este la maximum interesat să lichideze băncile pentru a prejudicia anchetele adevărate, care odată și odată vor avea loc. De frică să nu ajungă el «zombi» în pușcărie, Drăguțanu atentează la integritatea și stabilitatea întregului sistem bancar al țării”, a adăugat Dodon.

Mai mult, politicianul susține că în prezent se pregătește terenul pentru sustragerea altor circa 15 miliarde de lei din sistemul bancar.

„Streleț face și el jocurile oligarhilor – anume pentru aceasta a fost ales prim-ministru. Misiunea lui este să asigure acoperirea guvernamentală pentru extragerea din sistemul bancar a cel puțin încă 15-18 miliarde de lei”, a precizat Dodon.

Precizăm că astăzi, în urma ședinței Consiliului Suprem de Securitate, Dorin Drăguțanu a declarat că cele trei bănci problematice trebuie lichidate, întrucît nu au viitor. Guvernatorul a anunțat că BNM are deja pregătit un plan cu privire la închiderea celor trei instituții bancare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав