X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Batrîncea: Lui Chirtoacă nu-i pasă de problemele chișinăuienilor

4 aug. 2015,, 14:15   Capitala
4151 5
Батрынча: Киртоакэ плевать на проблемы кишиневцев
Foto: tribuna.md
Dorin Chirtoacă nu a reușit oficial să preia funcția de primar general al municipiului Chișinău și să desfășoare prima ședință a Primăriei, că a și anunțat că pleacă în concediu, în pofida miilor de probleme nesoluționate, notează Actualități.md.

În opinia consilierului municipal ales pe lista PSRM Vlad Batrîncea, care este și secretarul executiv al formațiunii, asemenea decizii confirmă o dată în plus că primarului nu-i pasă de problemele chișinăuienilor.

„Chirtoacă a spus că a obosit. El a muncit foarte mult pentru a fura Primăria de la chișinăuieni. Omul a obosit după falsificările în masă la alegerile locale și are nevoie de odihnă. Consider că Dorin Chirtoacă este foarte departe de problemele locuitorilor orașului și îi este indiferent de ceea ce se întîmplă în orașul nostru. Lui nu-i pasă deloc de problemele oamenilor care nu-și pot achita serviciile comunale, pe el nu-l interesează majorarea tarifelor. Într-un cuvînt, el este departe de problemele cu care zilnic se confruntă chișinăuienii”, a declarat Batrîncea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?