Preşedintele stiri: 3607

Fostul candidat la funcţia de Premier a refuzat altă funcţie

3 aug. 2015,, 14:15   Politică
7536 8
Кандидат в премьеры отказалась от другой должности
Foto: noi.md
Fostul candidat la funcţia de Premier şi fostul ministru al Educaţiei, Maia Sandu, a refuzat altă funcţie propusă de Alianţa pentru Integrare Europeană, după ce candidatura sa a fost respinsă.

Potrivit agenţiei "Infotag", ea a spus la emisiunea In PROfunzime că "alianţa i-a propus să aleagă o funcţie la două ministere, dar a refuzat deoarece nu simţea sprijin".

Îi pare rău că Ministerul Educaţiei "a fost cedat altei persoane şi nu s-a păstrat acea echipă de profesionişti, care a fost formată".

Sandu presupune că "Partidul Liberal a insistat ca Ministerul Educaţiei să le revină lor, de aceea totul s-a primit aşa".

"Nu sînt persoana care este dependentă de funcţia deţinută. Doar îmi doresc ca rezultatele obţinută să nu fi zadarnice", a spus fostul ministru al Educaţiei.

Întrebată despre ce intenţionează să facă şi dacă va reveni în politică Sandu a menţionat că ia o pauză îndelungată, iar apoi va vedea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий