Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Lupu despre retragerea lui Plahotniuc: Este o decizie personală

31 iul. 2015,, 16:18   Politică
4051 4

Lupu despre retragerea lui Plahotniuc: Este o decizie personală
Foto : noi.md

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, afirmă că este la curent deja de două luni cu decizia lui Vlad Plahotniuc de a-și depune mandatul de deputat. Politicianul a precizat că a discutat despre acest lucru personal cu Vlad Plahotniuc, însă subiectul nu a fost examinat în cadrul partidului, informează NOI.md.

„La sfîrșit de mai am convenit ca aceste schimbări să fie făcute doar după alegerile locale, între timp a mai intervenit o nouă situație de forță majoră – demisia Guvernului, lucru care ne-a impus să purcedem la noi negocieri. Odată cu finalizarea acestei sarcini, a fost pusă în aplicare informația care a fost enunțată”, a menționat Lupu.

Liderul democraților a respins zvonurile vehiculate în presă cu privire la posibilele motive ale deciziei colegului său de a renunța la mandate.

„Motivele sînt strict personale, din acele scenarii pe care le-am citit în presă. Le dau un singur calificativ – fantezii cam deplasate și lipsă totală de capacitate de analiză. E foarte departe de realitate de tot ce se scrie”, a conchis Lupu.

Precizăm că ieri, imediat după învestirea Guvernului, Vlad Plahotniuc a anunțat că-și depune mandatul, fără a preciza din ce motive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?