Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cincisprezece cupluri din capitală și-au sărbătorit nunta de aur (VIDEO)

31 iul. 2015,, 16:00   Capitala
6538 0

Cincisprezece cupluri din capitală și-au sărbătorit nunta de aur (VIDEO)
Foto : noi.md

Cincisprezece cupluri își sărbătoresc astăzi cinci și șase decenii de căsnicie, informează NOI.md.

Treisprezece cupluri astăzi au împlinit 50 de ani de cînd au pășit împreună pe același drum. Alte două cupluri au în spate 60 de ani de fericire de la înregistrarea căsătoriei.

Toți cei prezenți la Oficiul Stării Civile din Chișinău au primit felicitări și un ajutor bănesc din partea Primăriei, în sumă de o mie de lei. Sărbătoriții afirmă că dragostea este cel mai important lucru și că datorită ei astăzi mai sînt împreună.

Fiecare cuplu își are povestea sa. Maria și Parfenie Zapșa s-au cunoscut încă de la o vîrstă fragedă, dar asta nu a fost o piedică în calea dragostei lor. „I-a plăcut fata, dar nu i-a plăcut numele, însă mai apoi i-a plăcut și numele, și familia mea și iată pînă în prezent sîntem împreună”, a mărturisit Maria Zapșa, intervievată de NOI.md. Parfenie, soțul ei, afirmă că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru o așa soție.

Un alt cuplu fericit este cel format din Galina și Vadim Biușchin. „Ne-am cunoscut la dansuri. Eu l-am invitat la vals, dîndu-mi promisiunea că acesta va fi ultimul. Așa și a fost. E ultimul și pînă acum”, ne-a declarat Galina. Vadim Biușchin nici nu vrea să audă de faptul că dragostea ar dura doar trei ani. „Dragostea e veșnică”, a subliniat ea.

Din anul 1997 pînă în 2015, 4004 cupluri din Chișinău și-au sărbătorit nunta de aur.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?