Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O.C.N. "SMART CREDIT" S.R.L începe anul 2023 cu vești bune pentru clienții săi! ©

26 ian. 2023,, 10:26   Business
2240 0

Prezentă în 11 raioane ale țării, compania continuă să susțină dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii. O atenție deosebită este acordată antreprenorilor din mediul urban: orașe si centre raionale, oferindu-le produse creditare pentru susținerea afacerilor autohtone. Iar atunci când este vorba despre cele mai bune oferte creditare, SMART CREDIT are pentru fiecare client al său, câte un produs special, acum, în luna ianuarie, luna tuturor începuturilor bune!

Așadar, odată ce sezonul agricol oficial este deschis, compania oferă credite destinate agricultorilor: grafic flexibil, perioadă de grație, până la 1.000.000 lei, termen maxim 84 luni! De același produs pot beneficia și antreprenorii din diverse sfere, cum ar fi: comerț, producere, servicii, etc.

Un alt produs creditar avantajos, din surse internaționale - KIVA- este destinat persoanelor care planifică sa investeasca în dezvoltarea afacerilor, agriculturii, în sisteme de aprovizionare cu apă și canalizare, sisteme de încălzire, etc. Suma maximă fără gaj: 120.000 lei pe un termen de până la 60 luni.

Iar persoanele care au venituri în valută și doresc să își procure un imobil locativ, comercial sau să-l construiască, pot apela pentru creditul SMART VALUTAR. Tot acest produs vine în ajutorul clienților pentru a procura automobile sau tehnică agricolă. Suma maximă fără gaj- 25.000 EURO pe o perioadă de 55 luni.

Mai nou, compania SMART CREDIT oferă consultații profesioniste în domeniul investirii eficiente a creditelor. De exemplu, în agricultura veti primi o consultatie de top de la Expertul nostru in Agricultura cu o experienta de peste 30 ani. De-asemenea, puteți beneficia de o consultație detaliată direct în oficiile companiei de la: ofițerii de credite, managerii regionali, online sau apelând la suportul Directorului Departamentului de Credite, Finanțe, Marketing și Directorul Executiv!

Un om informat este un om puternic, iar compania SMART CREDIT este o companie puternică, solidă, cu o vastă experiență în domeniul creditării, care susține clienții harnici, loiali și curajoși!

Puteți să aplicați Credit On-line, accesând https://credit.smartcredit.md/.

Ne puteți vizita în sucursalele noastre sau pe Facebook.

Call-center 022 20 20 20

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?