Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cînd se va termina războiul în Ucraina, opinie

30 iul. 2015,, 11:50   Externe
9145 18

Foto: agerpres.ro

Ostilități militare active după 23 septembrie nu vor avea loc, a declarant pentru Joinfo.ua astrologul din Harkov, membrul Uniunii astrologilor din Ucraina Nadejda Borovaia, răspunzînd la întrebarea cînd se va termina războiul din Ucraina.

"Va fi un armistițiu tensionat, nu prea stabil, dar deja nu militar. Nu va fi o confruntare de armate, sînt posibile ciocniri ale grupărilor în limitele Codului penal, dar nu la nivel de operaţiune antiteroristă. Nu va mai fi un război între state, sînt posibile doar schimburi de focuri între bande sau atacuri separate a unor grupuri independente", - a spus astrologul.

Potrivit ei, pe viitor "DNR" va coexista cu Ucraina ca Transnistria. Dar dacă Transnistria și Moldova nu cooperează, atunci "DNR" va coopera cu Ucraina.

"După 23 septembrie relațiile dintre Ucraina și "DNR" vor fi mai mult economice decît politice. Aproximativ 3 luni va dura procesul de normalizare a relațiilor economice, de cooperare. În același timp, Ucraina este condusă de o terţă parte și "DNR" este ghidată de o terță parte, și aceste terțe părți nu se văd una pe alta. Fiecare lider ascuns trage de partea lui. Astfel, cei doi lideri ascunşi, pe care îi au Ucraina și "DNR" nu cooperează între ei", - a subliniat astrologul.

Ea a mai spus că Ucraina, ca stat "calcă pe bătătura "DNR", o prinde". "Ei nu se pot despărți de noi, deoarece legătura între teritorii este prea puternică, este ca şi cum ai încerca să tai în jumătate un organism viu, nu se poate face aşa ceva la gemenii siamezi", - a adăugat Nadejda Borovaia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?