X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Remanieri în cadrul Serviciului Fiscal de Stat

29 iul. 2015,, 15:30   Economie
5701 1

Кадровые перестановки в Налоговой службе
Foto: totul.md

În cadrul Serviciului Fiscal de Stat (SFS) din Moldova au fost efectuate o serie de schimbări de personal pentru a crește eficiența activității instituției, relatează NOI.md cu referire la SFS.

Remanierile sînt operate pentru consolidarea eficienței controalelor fiscale, supravegherea respectării legislației fiscale, curmarea activităților ilicite ale agenților economici neonești, sporirea ponderii acumulărilor la bugetul de stat și diminuarea restanțelor contribuabililor la BPN.

Astfel, șeful adjunct al Inspectoratului Fiscal de Stat pe mun. Chișinău, Valentina Negară, este delegată de pe 28 iulie pînă pe 24 septembrie 2015, la Inspectoratul Principal de Stat, pentru executarea funcției de șef al Direcției generale metodologia impozitelor și taxelor. În locul ei este promovată șefa Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Rîșcani, Lilia Culic.

Această remaniere a fost efectuată în legătură cu activitatea nesatisfăcătoare a IFS pe mun. Chișinău, mai ales în ceea ce privește eficiența controalelor fiscale, menționată de șeful IFPS, Ion Prisăcaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав