Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Streleț s-a întîlnit cu reprezentanții mediului academic

28 iul. 2015,, 17:31   Politică
4052 10

Valeriu Streleț s-a întîlnit cu reprezentanții mediului academic
Foto: inprofunzime.md

Candidatul desemnat la funcția de prim-ministru, Valeriu Streleț, a dat start procesului de consultări cu reprezentanții clasei politice, a sindicatelor, patronatelor și ai societății civile. Astăzi, Streleț a avut o întrevedere și cu membrii Academiei de Științe a Moldovei, informează NOI.md.

Liberal-democratul a apreciat drept „foarte bun” dialogul purtat cu membrii AȘM. „Au fost scoase în evidență nu doar problemele științei și inovării, dar și ale societății per ansamblu, care urmează să le dezbatem împreună și să le găsim soluții. Sper să găsim un format de dialog permanent cu comunitatea științifică”, a menționat Valeriu Streleț.

Președintele AȘM, Gheorghe Duca, a declarat, la rîndul său, că mediul academic are încredere în viitorul premier și în aptitudinile acestuia.

„Premierul a acceptat să fie format un consiliu consultativ pe lîngă prim-ministru, în a cărui componență vor intra savanți și oameni de cultură. Valeriu Streleț mi-a inspirat încredere, este o persoană dinamică, s-a manifestat ca un bun politician în Parlament”, a specificat Duca.

Candidatul la funcția de premier urmează să continue discuțiile cu reprezentanții mediului de afaceri, sindicatelor și societății civile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?