Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Putin a suferit un accident vascular cerebral - opinie (FOTO)

28 iul. 2015,, 12:50   Externe
15099 26

Foto: reuters.com

Potrivit unor experți, președintele Rusiei Vladimir Putin este supus unui curs de terapie internsivă în ultimele luni, în legătură cu deteriorarea stării sale de sănătate. Recent, în timpul unei vizite în regiunea Kaliningrad, pe înregistrarea video s-a văzut că artera carotidă pe gîtul lui Putin este lipită cu plasture.

Cel mai probabil, președintele Putin a fost obiectul unei intervenții chirurgicale de bypass de urgență a arterei carotide, care se face de obicei pentru a preveni un posibil accident vascular cerebral sau pentru a neutraliza efectele sale.

Primul care a atras atenția asupra acestui fapt este activistul și bloggerul rus Vladimir Golîşev, scrie newsonline24.com.ua.

În imaginea video se vede clar plasturele pe artera carotidă a preşedintelui Putin. Martorii spun că comportamentul lui Putin este similar cu cel din timpul întîlnirii cu președintele din Kîrgîzstan, cînd mod evident era pierdut şi derutat. Probabil cîteva zile în urmă acesta a suferit o operație de urgență de bypass pe artera carotidă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?