X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Moscovici: Vacanța mea e în turneele pe care le am

22 iul. 2015,, 15:00   Showbiz
3555 1

Москович: Я отдыхаю во время своих гастролей
Foto: noi.md

Așa cum afară vara ne domină, cu toții căutăm un loc de odihnă, pe undeva la mare, la plajă, alături de persoanele dragi. Cu toate acestea, nu toți au parte de odihnă în sezonul estival.

Constantin Moscovici, marele naist al țării noastre, ne-a mărturisit că în acest an, vacanța lui o vor constitui turneele pe care le va întreprinde. „Acum cîteva zile m-am întors din Kazahstan. Am cîntat la întrunirea președintelui Timofti cu președintele Lucașenko, alături de Orchestra Prezidențială din Belorus”.

Totodată, maestrul ne-a spus că în curînd va pleca în Israel: „Am două săptămîni de turneu în Ierusalim unde voi susţine cîteva master class-uri la nai pentru un grup de studenți de acolo, care mă așteaptă deja de un an. Și practic vara s-a terminat”.

În toamnă Constantin Moscovici ne anunță că va veni în fața publicului cu un concert de caritate. „Concertul va avea genericul «Ajută un artist» și va avea loc, probabil, prin luna octombrie. Acest concert este o necesitate pentru artiștii care au nevoie de ajutor” a concis maestrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?