X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Juravschi se retrage din PLDM

21 iul. 2015,, 13:23   Politică
4575 3

Nicolae Juravschi se retrage din PLDM
Foto: trm.md

Președintele Comitetului Național Olimpic, Nicolae Juravschi, a anunțat astăzi că se retrage din PLDM și părăsește fracțiunea. Acesta va continua să activeze în Parlament, în calitate de deputat independent, notează NOI.md.

Nicolae Juravschi a anunțat că decizia de a părăsi partidul este legată de evoluțiile negative din ultima perioadă, din cadrul PLDM. Acesta a mai precizat că se va alătura echipei lui Iurie Leancă din Legislativ.

„Nu contest aceste evoluții, dar nu mă simt obligat să le accept. Regret modul în care a fost înlăturat Iurie Leancă din partid și consider că plecarea lui a lovit dur în imaginea PLDM, favorizînd dezbinarea formațiunii. Lansarea mea în politică a fost determinată în mare parte de dorința de a contribui la dezvoltarea sportului. În calitate de deputat independent voi colabora cu Iurie Leancă și Eugen Carpov pentru a contribui la realizarea obiectivelor pentru care am fost votați în noiembrie 2014 de către electoratul PLDM”, se arată în declarația semnată de Nicolae Juravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?