X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Batrîncea: Noi protestăm deja de doi ani, însă nu se schimbă nimic

17 iul. 2015,, 16:15   Societate
2733 0
Батрынча: Мы протестуем уже два года, однако все остается по-прежнему
Foto: noi.md
Un grup de susținători ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au organizat astăzi o acțiune de protest împotriva majorării tarifelor la energia electrică și gazele naturale, informează NOI.md.

Circa o sută de reprezentanți ai PSRM-ului au pichetat în dimineața zile de 17 iulie sediul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), unde la acea oră începea ședința privind majorarea tarifelor la curentul electric și gazele naturale.

Acțiunea a fost condusă de deputatul PSRM Vlad Batrîncea. „Noi nu avem de gînd să plătim pentru crimele săvîrșite de autorități și nu vom admite majorarea tarifelor la energia electrică”, a declarat Batrîncea, menționînd că după majorarea tarifelor vor crește prețurile la produsele alimentare și medicamente. „Este un jaf obraznic al poporului, iar hoțul trebuie să stea la închisoare”, a declarat socialistul. Batrîncea a mai spus că socialiștii protestează deja de doi ani, însă nu se schimbă nimic – „cei care își fură propriul popor continuă să-și împartă funcțiile în stat”.

Vlad Batrîncea i-a anunțat pe adepții socialiștilor că deputații și consilierii PSRM-ului vor depune toate eforturile pentru ca decizia privind majorarea tarifelor să nu fie aprobată. În cazul în care tarifele totuți vor fi majorate, socialiștii promit că persoanele responsabile vor răspunde pentru fiecare leu încasat ilegal de la cetățeni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?