Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Mulțumiți și nu prea după ultima ședință a comisiei pentru elaborarea pachetului de legi în susținerea agricultorilor

17 iul. 2015,, 09:00   Societate
2672 1

Foto: noi.md

Mulțumiți și nu prea! Astăzi a avut loc ultima ședință a comisiei pentru elaborarea pachetului de legi în susținerea agricultorilor. Din cele 7 probleme înaintate de fermieri doar pentru 4 dintre ele s-a găsit soluționare. Problema subvenționării și creditării fiind totuși în aier. Pachetul agricol a fost semnat de comisie și urmează a fi aprobat și de plenul parlamentului.

După mai bine de o lună de ședințe și dezbateri, membrii comisiei speciale pentru elaborarea și aprobarea pachetului agricol, în frunte cu președintele parlamentului Andrian Candu s-au reunit pentru a face totalurile, întrucît termenul oferit agricultorilor pentru soluționarea problemelor lor a expirat. În final, din cele 7 proiecte de legi menite să amelioreze situația din agricultură doar pentru 4 dintre ele s-a ajuns la un acord cu fermierii. Totuși, cele mai importante au rămas fără soluționare.

Nici președintele ”Uniagroprotect”, Alexandru Slusari nu este prea mulțumit însă susține că rezultat este, chiar dacă a durat mai mult timp pînă s-a mișxcat carul din loc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?