Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Lupu: Am reușit să depășim animozitățile din trecut

16 iul. 2015,, 14:15   Politică
3232 4

Lupu: Am reușită să depășim animozitățile din trecut
Foto : noi.md

Modul în care vor fi partajate funcțiile și ministerele între cele PLDM, PD și PL vor fi aflate la timpul potrivit, odată cu semnarea Acordului de constituire a noii coaliții de guvernare. Anunțul a fost făcut de liderul democraților, Marian Lupu, astăzi, în urma unei noi runde de negocieri cu reprezentanții PL și PLDM, notează NOI.md.

Politicianul a precizat că șansele ca Acordul politic de formare a alianței să fie semnat în următoarele zile sînt foarte mari. În acest sens, Lupu a reiterat că pînă la finele lunii iulie, noul guvern va fi învestit.

„Am reușit să avansăm, lucrurile demonstrează că sîntem pe calea cea bună. Ne încadrăm în termenii stabiliți anterior pentru formarea unui guvern funcțional. Se discută toate elementele care vizează responsabilitatea fiecăruia în parte, dar și cea comună. Vorbim de o manieră sinceră, deschisă. Cele trei partide își au istoricul relațiilor, pe alocuri deloc ușoare. Mă bucur să constat că se reușește să se depășească anumite animozități din trecut. Nu ne uităm la trecut acum, ci la prezent și viitor”, a punctat Lupu.

Potrivit democratului, partea de bază a negocierilor dintre cele trei formațiuni va fi încheiată în această săptămînă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?