Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Liderii PLDM, PD și PL lucrează asupra unui nou program de guvernare

15 iul. 2015,, 17:09   Politică
3613 9

Liderii PLDM, PD și PL lucrează asupra unui nou program de guvernare
Foto : totul.md

Vlad Filat, Marian Lupu și Mihai Ghimpu, precum și deputați din partea celor trei formațiuni s-au întrunit în această dimineață într-o nouă ședință de lucru, notează NOI.md.

Potrivit democratului Andrian Candu, politicienii lucrează acum la elaborarea unui nou program de guvernare. „Se discută despre programul de guvernare, despre ce măsuri trebuie adoptate și cum trebuie să abordăm subiectele în așa fel, încît să avem progrese și reforme adevărate. S-a discutat pe marginea sectorului justiției, economiei. Liderii au mai rămas și mai discută”, a menționat Candu pentru presă.

Totodată la discuții au fost invitați conducătorii mai multor instituții de stat, printre care guvernatorul BNM, Dorin Drăguțanu, procurorul general, Corneliu Gurin, ministrul Finanțelor, Anatol Arapu.

Și ministrul Agriculturii, Ion Sula, a confirmat că principala preocupare a celor trei formațiuni se referă la noul program de guvernare. „Toate sugestiile argumentate sînt dezbătute! În condițiile economice și geopolitice actuale nu ne permitem ezitări sau tergiversări!”, a scris Sula pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?