X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

"Sectorul de dreapta" a preluat controlul asupra orașului Lvov

15 iul. 2015,, 12:20   Externe
12812 5

Foto: ruvr.ru

Membrii "Sectorului de dreapta" din Lvov au vizitat locul exploziilor care au zguduit orașul pe 14 iulie. Reprezentantul "Sectorului de dreapta" din Lvov Taras Kuzeak a dat asigurări că de acum înainte reprezentanții organizației vor vizita toate evenimentele de rezonanță.

În plus, membrii "Sectorului de dreapta" au declarat că intenționează să preia controlul asupra orașului Lvov. Ei au amplasat puncte de control la intrările și ieșirile din oraș pentru a preveni repetarea unor astfel de provocări.

Despre aceasta informează publicația "Presa Ucrainei", potrivit OnPress.info.

"Organizația noastră se deplasează la toate evenimentele de rezonanță pentru a preveni provocările. În acest scop am înființat puncte de control în jurul orașului Lvov pentru ca în oraș să nu intre agenți plătiți "titușki" în scopul organizării de diversiuni", - a comentat intențiile "Sectorului de dreapta" T.Kuzeak.

De asemenea, reprezentantul "Sectorului de dreapta" a subliniat din nou faptul că luptătorii organizației nu au nicio atribuție la atacul terorist de lîngă secția de poliție.

"O mulțime de evenimente se întîmplă în jurul organizației noastre. Am mers la locul exploziei, deoarece au apărut zvonuri că se dorește învinovățirea "Sectorului de dreapta" pentru aceste explozii. Noi dăm asigurări că organizația noastră nu are nicio legătură cu aceasta. Se încearcă discreditarea forței noastre", - a declarat Taras Kuzeak.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?