Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

În Moldova apare un nou post de televiziune

11 iul. 2015,, 15:00   Societate
6954 5

Foto: novostipmr.com

În curând va începe a difuza postul de televiziune Agro TV Moldova. Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a oferit licenţă de emisie postului dat de televiziune în şedinţa de vineri, 10 iulie, transmite IPN.

Autorii iniţaitivei îşi propun să informeze locuitorii Republicii Moldova despre ramura agricolă. În primul an de activitate urmează să prezinte 6 emisiuni de producţie proprie, iar restul emisiei să fie acoperit cu produsul postului Agro TV România, care este actual şi pentru Republica Moldova. Ulterior proprietarii planifică să difuzeze până la 20 de emisiuni proprii.

Nicolae Damaschin, membru CCA, a spus că este foarte important pentru Republica Moldova un post de televiziune cu tematică agrară, care să informeze cetăţenii despre proiectele internaţionale în domeniu.

Un al membru al CCA, Mariana Onceanu-Hadârcă, este convinsă că publicul are nevoie de un post cu un asemenea format tematic, deoarece este o nişă neacoperită în Moldova.

Cristina Mâţu, membru CCA, a spus că este un proiect curajos, demult aşteptat pe piaţa Republicii Moldova, este necesar pentru muncitorii din sfera dată să aibă un canal de informare, şi e bine că va fi un produs transmis în limba română şi uşor asimilat de toţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?