X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Pe marginea cazului de pierdere a sacului cu bani a fost intentat dosar penal (VIDEO)

10 iul. 2015,, 15:11   Societate
4786 2
По факту утери инкассаторами мешка с деньгами возбуждено уголовное дело
Foto: 360tv.ru
„După depistarea sacului cu bani, care se presupune că a fost pierdut de încasatori, imediat a fost inițiată o cauză penală”, a declarat ministrul interimar al Afacerilor Interne, Oleg Balan, în cadrul unei conferințe de presă speciale desfășurate vineri la Inspectoratul General de Poliție. „Doresc să menționez că ambalajul bancar nu a fost pierdut, cum afirmă unii, sacul a fost găsit de angajații poliției”, a subliniat funcționarul.

Amintim că în dimineața zilei de astăzi, sub podul de pe strada Mihai Viteazul din capitală un trecător a văzut cum dintr-un automobil al încasatorilor, prin ușa din spate a căzut un sac cu bani. Constatînd că sacul este plin cu bani, bărbatul a alertat poliția. Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit că sacul aparține „Băncii de Economii”. Reprezentanții instituției au confirmat că sacul cu bani aparține anume „Băncii de Economii”.

Întrebat de jurnaliști dacă cetățeanul onest care a găsit sacul cu bani va fi premiat de organele de drept, șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a menționat că această chestiune nu se află în competența poliției și nu există fonduri pentru asemenea cazuri. Însă bărbatul totuși va fi menționat, iar Cavcaliuc nu exclude că „Banca de Economii” la fel va dori să-l recompenseze pe cetățeanul care le-a întors un sac plin cu bani.

Gheorghe Cavcaliuc a refuzat să spună cîți bani erau în sac, invocînd interesul anchetei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?