X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Europarlamentarul Andi Cristea a adresat un apel liderilor politici de la Chișinău

8 iul. 2015,, 10:39   Politică
2900 1

Europarlamentarul Andi Cristea a adresat un apel liderilor politici de la Chișinău
Foto : trm.md

După ce ieri președintele României, Klaus Iohannis, a îndemnat autoritățile de la Chișinău să nu tărăgăneze procesul de negocieri în vederea formării majorității parlamentare, un mesaj similar a fost transmis și premierului interimar, Natalia Gherman, de europarlamentarul Andi Cristea. Cei doi oficiali au avut o discuție telefonică în seara zilei de ieri, notează NOI.md.

Europarlamentarul, care este și președinte al Delegației Parlamentului European pentru Republica Moldova, a ținut să adreseze un apel către liderii politici de la Chișinău. Oficialul s-a referit la necesitatea formării unui nou guvern într-un termen cît mai restrîns, astfel încît implementarea reformelor să nu fie întreruptă.

De asemenea, discuțiile dintre Natalia Gherman și Andi Cristea au vizat evoluțiile în negocierea acordului cu Fondul Monetar Internațional, precum și implementarea Acordului de asociere. Demnitarii au discutat și despre pregătirile pentru reuniunea comitetului parlamentar de cooperare UE-Moldova, preconizată pentru luna septembrie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав