Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nantoi: Chestiunea privind defrișarea ilicită a copacilor face parte din cele stringente

3 iul. 2015,, 16:00   Societate
3339 1
Нантой: Вопрос о незаконной вырубке деревьев относится к горящим
Foto: tv7.md
Chestiunea privind defrișarea ilicită a copacilor face parte din cele stringente, adică din cele care trebuie să fie examinate în primul rînd de noul consiliu municipal al capitalei, a menționat în cadrul unui interviu acordat agenției NOI.md Oazu Nantoi, ales în acest an în Consiliul Municipal Chișinău.

„Deoarece componența noului consiliu municipal încă nu a fost aprobată, eu deocamdată pot să-mi expun poziția doar în calitate de locuitor al Chișinăului, a spus Oazu Nantoi. Eu am o atitudine negativă față de haosul din Piața Centrală, față de faptul că orașul este murdar, neglijat, față de faptul că oamenii suferă traumatisme pe ghețuș, față de faptul că trotuarele noastre sînt desfigurate, nu există transport public normal, față de faptul că la noi se construiește cu încălcarea tuturor normativelor, și totul decide lăcomia. Dar deocamdată eu nu pot să-mi scot „coltul” pe care nu îl am și să merg să-i împușc pe cei care au defrișat copacii”.

În opinia lui Oazu Nantoi, „trebuie să existe un consiliu municipal instituțional al Chișinăului și atunci noi vom putea să vorbim pe acest subiect, dar și pe celelalte. Cînd instanța de judecată va valida rezultatele scrutinului și mandatele consilierilor, va fi desfășurată adunarea de constituire a Consiliului Municipal, atunci noi vom începe să muncim asupra ordinii de zi, în care vor fi incluse atît problemele stringente, cît și cele strategice. Chestiunea privind defrișarea ilicită a copacilor face parte din cele stringente”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?