X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O nouă acțiune de salubrizare a plajei Ghidighici

26 iun. 2015,, 17:30   Societate
3414 0

O nouă acțiune de salubrizare a plajei Ghidighici
Foto : sporter.md

Pe 27 iunie curent va avea loc ultima acțiune de salubrizare a plajei Ghidighici, în cadrul căreia se va reamenaja plaja lacului, informează NOI.md.

Aceasta este a treia acțiune din cele efectuate pînă acum în zonă, fiind ultima etapă de restabilire a plajei. Anterior, activiștii organizației obștești Sporter, în comun cu voluntarii, au curățat plaja de gunoi, buruieni, au săpat-o în totalitate, după care au acoperit-o cu nisip. Pe linia de coastă a fost înlăturat tot stuful, iar intrarea în apă a fost presărată cu prundiș.

Mîine se preconizează instalarea băncilor și a coșurilor de gunoi, dar și vopsirea vestiarelor pentru vizitatorii plajei. Cei care doresc să se alăture acțiunii sînt așteptați mîine dimineață, la ora 9.00, lîngă Circul din Chișinău.

Plaja centrală a lacului Ghidighici va fi deschisă oficial pe 19 iulie. În această zi va avea loc cea de-a treia ediție anuală a competițiilor de înot în apă deschisă Sea Mile, la care intenționează să participe mai mult de o mie de sportivi din diferite țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?