X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Închirierea oficiilor la «Atrium» - avantaje la puterea a doua! ©

26 iun. 2015,, 15:00   Business
12295 2
Аренда офиса в Atrium - преимущество в квадрате
Foto: noi.md
Astăzi, celor care caută spațiu pentru birouri li se înaintează cerințe stricte față de încăperile în care aceștia planifică sa disloce echipele de angajați. Mai mult ca atât, în căutarea unui spațiu potrivit se pierde foarte mult timp. Or, nu orice centru de oficii poate să satisfacă cerințele companiei, care încearcă să construiască condiții confortabile de muncă pentru angajații săi. Cei care s-au întâlnit cu cerințe mari în față atunci când căutau un birou trebuie să atragă atenția la oferta centrului de oficii «Atrium» - o clădire modernă, situată la intersecția celor mai importante rute de transport din Chișinău.

Clădirea este cunoscută mai mult drept un centru comercial modern, care unește în cele patru etaje branduri cunoscute de haine, încălțăminte, accesorii, bijuterii și altele, dar și saloane de frumusețe, restaurante și cafenele. Dar puțini cunosc că ultimele etaje sunt destinate birourilor. În linii generale este vorba despre 6 mii de metri pătrați de imobil modern destinat birourilor. Așa cum menționează administrația clădirii, mărimea birourilor poate varia de la 10 la 100 metri pătrați sau chiar mai mult. Prețul chiriei este fix și nu poate fi modificat în funcție de schimbările pe piața valutară sau instabilitatea de pe piață.

Compania «Tower Group», care administrează activitatea centrului «Atrium», și-a asumat de la început sarcina de a priva chiriașii de mai multe griji legate de pregătire, reparația spațiului, dar și utilități. Orice potențial chiriaș care se va adresa companiei fiind interesat de un birou va primi toată asistența necesară, începând de la alegerea spațiului potrivit, replanificarea și reparația lui. Toate aceste lucrări vor fi efectuate în termeni scurt: «Tower Group» are constructori calificați și profesioniști care vor realiza lucrări de orice complexitate, vor efectua reparație conform dorinței clientului. Chiriașului nu-i va rămâne decât să aducă mobila și tehnica necesară. Pe lângă aceasta, compania oferă acces nelimitat la linii de telofonie, rețea de Internet prin cablu și Wi-Fi.

Un alt avantaj al închiriei birourilor în cadrul centrului «Atrium» este scutirea de către administrație de orice griji legate de plata utilităților. Semnând un contract de colaborare, chiriașul plătește doar suma pentru chirie care include și întregul pachet de utilități. Este vorba despre încălzirea pe timp de iarnă, aer condiționat pe timp de vară, iluminare, folosirea lifturilor, scării rulante și a serviciilor sanitare. Mai mult ca atât, administrația centrului își asumă efectuarea curățeniei nu doar în spațiul comun, dar și în fiecare birou, dar și transportarea gunoiului. E important să menționăm faptul că chiriașului i se va oferi și serviciile de pază a spațiului închiriat, iar toate spațiile sunt supravegheate non stop de camere video.

Colaboratorilor care folosesc transportul public nu le va fi complicat să ajungă la serviciu la «Atrium». Centrul este situat într-un loc extrem de comod, la intersecția mai multor linii de transport. Totodată, cei care se deplasează la serviciu cu automobilul nu se vor confrunta cu problema parcărilor, care este extrem de actuală în partea centrală a Chișinăului, așa încât «Atrium» oferă parcare gratuită pentru 100 de locuri, dar și parcare subterană spațioasă.

Potrivit colaboratorilor companiilor care deja închiriază birouri la «Atrium», ei nici nu am bănuit că le va fi atât de comod să lucreze în cadrul centrului. Și nu e vorba doar de calitatea înaltă a serviciilor oferite de companie. La pauza de masă, fără a părăsi clădirea, poți lua prânzul în una dintre cafenelele sau restaurantele din cadrul centrului, să dai lucrurile la curățătorie, să cumperi ceva de îmbrăcat sau încălțat, produse cosmetice, să mergi la frizerie sau la stomatolog. Iar după muncă să-ți lași mașina la spălătorie și să urci pe cea mai mare terasă din oraș, care se află pe acoperișului centrului «Atrium», să te odihnești după o zi intensă de lucru.

Pentru mai multe informații contactați: 022 884 600; 069 056 778; 069 013 191

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?