X 
Cutremure stiri: 506

Candidatul PSRM la funcţia de primar şi-a prezentat echipa, iar concurentul liberal a desfăşurat ziua tăcerii

25 iun. 2015,, 15:45   Politică
3558 2
Foto: replika.md
Candidatul Partidului Socialiştilor la funcţia de primar al Chişinăului, Zinaida Greceanîi, și-a prezentat joi, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău echipa pentru consiliul municipal, informează NOI.md.

„Este greu să lucrez de unul singur şi întotdeauna trebuie să fie o echipă de profesionişti, iar dacă nu o ai, în oraş va fi haos – poţi să ai măcar 78 de stele în frunte", a spus Greceanîi.

Ea a menţionat că "toţi cei 19 consilieri municipali din partea PSRM au pregătit propriile programe şi proiecte, în baza cărora vor lucra, subiecte pe care le vor rezolva".

În pofida faptului că în PMAN a fost instalată o tribună pentru contracandidatul Zinaidei Greceanîi – liberalul Dorin Chirtoacă, pentru desfăşurarea dezbaterilor electorale, primarul în exerciţiu nu a venit. El a preferat să depună flori la bustul primului primar al Chişinăului, Carl Schmidt, născut pe 25 iunie 1846.

Chirtoacă a decis joi la toate întrebările şi acţiunile să răspundă cu tăcere, deoarece "şi-a organizat o zi de tăcere".

"La alţii ziua de tăcere e sîmbătă, înainte de alegeri, la mine e astăzi", a spus liberalul, care în ultimii opt ani a condus primăria capitalei.

Primul tur al alegerilor locale din Chişinău a avut loc pe 14 iunie. În urma acestuia, în turul doi au trecut candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă (37,52%), şi candidatul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi (35,68%).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав