X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Mărci poștale în stil național (FOTO,VIDEO)

24 iun. 2015,, 17:30   Societate
3650 0

Mărci poștale în stil național (FOTO)
Foto : posta.md

În data de 24 iunie, Poșta Moldovei a pus în circulație două mărci poștale în stil tradițional, `Ia – element al portului național”, informează Noi.md.

Pe ambele mărci se regăsesc iile naționale, una care datează din secolul XX, iar alta – din anul 1925. Designerul acestor mărci poștale este realizat de Alexandr Korneinko, într-un tiraj de 250 mii de exemplare fiecare, iar prețul acesta este de 1, 75 și 11 lei.
Aceste mărci au fost emise la inițiativa Muzeului Național de Etnografie și istorie naturală, pe care sunt reprezentate două ii din patrimoniul muzeului.

La fel, au fost puse în circulație astăzi, 300 de plicuri „Prima zi de emisie”, autorul cărora este Maria Maximenco. Pe ceste plicuri la fel sunt întîlnite imagini a portului național.

Î.S. „Poșta Moldovei” se află în strînsă colaborare cu Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, îar pînă în prezent au fost emise la inițiativa muzeului șase serii de mărci poștale , care inclus 17 mărci, cinci plicuri cu marcă fixă, șase cărți poștale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?