X 
Cutremure stiri: 502

Greceanîi îl invită pe Chirtoacă la dezbateri

23 iun. 2015,, 15:03   Politică
4751 14

Greceanîi îl invită pe Chirtoacă la dezbateri
Foto : ziare. com

Candidatul PSRM la funcția de primar general al capitalei, Zinaida Greceanîi, a lansat astăzi o invitație la adresa lui Dorin Chirtoacă și a echipei lui privind participarea la o dezbatere publică în Piața Marii Adunări Naționale. Greceanîi a propus ca discuția să se axeze pe programele de dezvoltare a municipiului Chișinău, informează NOI.md.

Potrivit Zinaidei Greceanîi, evenimentul ar urma să aibă loc pe 25 iunie, începînd cu ora 11.00.

„Ținînd cont de faptul că timpul acordat dezbaterilor la televiziune este limitat de timpii de antenă, timp de 10 minute ar fi complicat să ne încadrăm pentru a discuta la modul serios tot ce ține de activitatea municipiului Chișinău, mai ales dacă pe parcurs mai parvin și niște replici de tipul «mîna Moscovei». Noi am decis să facem o invitație la adresa lui Dorin Chirtoacă să participe la o dezbatere publică în care timpul nu ar fi limitat”, a precizat Greceanîi.

Socialiștii au propus ca cei doi contracandidați să se refere în alocuțiunile lor la probleme precum: politica de cadre în primăria municipiului, planificarea și realizarea bugetului, planul urbanistic general, gestionarea patrimoniului municipal, reparația drumurilor și trotuarelor.

Precizăm că săptămîna trecută, cu inițiativa organizării unor dezbateri publice a venit Dorin Chirtoacă. Acesta i-a propus candidei socialiștilor să-și expună viziunile în ce privește soluționarea problemei transportului public. Atunci însă, Zinaida Greceanîi a refuzat invitația lui Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав