Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Buket Moldavii” are probleme cu vînzarea producției

23 iun. 2015,, 14:00   Business
4428 2
«Букет Молдавии» испытывает сложности с реализацией продукции
Foto: agrotop.md
„Buket Moldavii” se confruntă cu probleme la comercializarea producției, din cauza factorilor externi nefavorabili, de aceea întreprinderea acum valorifică activ piața internă din Transnistria. Potrivit presei de la Tiraspol, o declarație în acest sens a făcut vicedirectorul societății pe acțiuni de tip închis „Buket Moldavii”, Nicolai Eșanu, notează NOI.md.

Potrivit lui Eșanu, compania are probleme cu vînzarea producției pe piața externă. „Cel mai tare sîntem afectați de taxa de 20% la vinuri introdusă de Rusia, pentru că această piață este importantă pentru noi”, a menționat vicedirectorul întreprinderii.

În context, Eșanu a anunțat că „Buket Moldavii” activează acum în vederea valorificării pieței interne din regiunea transnistreană, unde deja au fost deschise cîteva magazine de firmă ale companiei.

Nicolai Eșanu a declarat că deschiderea magazinului de firmă „Buket Moldavii” în Tiraspol este un pas important pentru valorificarea pieței interne. Potrivit vicedirectorului companiei, în ultimul timp fabrica a fost modernizată integral și au fost sădite soiuri europene de struguri (muscaris, cabernet, cortis). Totodată, fabrica duce lipsă acută de mecanizatori și vieri calificați.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?