X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Au început lucrările de asfaltare a străzii Vasile Alecsandri (VIDEO)

22 iun. 2015,, 11:00   Societate
3660 1

Au început lucrările de asfaltare a străzii Vasile Alecsandri
Foto : noi.md

La sfîrșitul săptămînii precedente au început lucrările de asfaltare a străzii Vasile Alecsandri, lucrări care continuă și săptămîna curentă, informează NOI.md.

Potrivit vicedirectorului Direcției generale transport public și căi de comunicație Vitalie Butucel, lucrările se vor realiza pe etape. În prezent se asfaltează în perimetrul străzilor Albișoara și Grigore Ureche. Conform proiectului, volumul deplin de lucrări cuprinde reabilitarea carosabilului și trotuarelor, crearea locurilor de parcare și modernizarea iluminatului stradal.

„Pe strada Alecsandri au fost amenajate 480 de metri pe partea carosabilă în binder, 860 de metri pătrați trotuar și trotuar tehnic, pînă la strada Grigore Ureche. Săptămîna aceasta se preconizează a merge pînă la strada Octavian Goga”, a spus Vitalie Butucel.

Menționăm că lucrările de reconstrucție a străzii Vasile Alecsandri au început la finele lunii februarie curent. Valoarea totală a proiectului este de 22 de milioane de euro și prevede reabilitarea totală a șase străzi principale și secundare din Chișinău, cu lungimea de 14,3 km.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?