X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

PL şi PPEM au desfăşurat consultări privind formarea alianţelor la nivel local

20 iun. 2015,, 10:30   Politică
3776 4

Foto: prime.md

Partidul Liberal (PL) şi echipa blocului electoral "Platforma Populară Europeană din Moldova - Iurie Leancă" (PPEM) au desfăşurat vineri consultări în vederea formării alianţei la nivel local.

Potrivit agenţiei "Infotag", reuniunea a avut loc la oficiul PPEM, unde la întâlnire a venit candidatul PL la funcţia de edil al capitalei, Dorin Chirtoacă.

La finele întâlnirii, reprezentantul PPEM, fostul candidat la funcţia de primar al Chişinăului, Oazu Nantoi, a spus că părţile au discutat posibilitatea unirii forţelor pentru victoria lui Chirtoacă în turul doi, din 28 iunie.

"Pe măsură ce vom ajunge la rezultate concrete, vom anunţa acest lucru în faţa publicului, fiind cointeresaţi ca rezultatele acestui dialog să fie cât mai bine cunoscute de locuitorii municipiului Chişinău", a explicat el.

Preşedintele partidului "Acţiunea Democratică" (PAD), Mihai Godea, care face parte din componenţa conducerii PPEM, a spus că blocul electoral este interesat în sprijinirea candidatului Chirtoacă.

"Am delegat reprezentanţi pentru purtarea negocierilor. Partidul Acţiunea Democratică este parte a Blocului "Iurie Leancă", astfel că deciziile partidului se vor regăsi în deciziile blocului", a menţionat el.

Pe 16 iunie conducerea PPEM, PL şi PLDM au decis să iniţieze negocieri între partidele pro-europene pentru crearea alianţelor la nivel local. Unul din partidele membre ale PPEM - Partidul Liberal Reformator a fost categoric împotriva liberalilor. Ambele partide de repetate ori s-au acuzat reciproc de promovarea schemelor de corupţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?