X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

În Ucraina a fost arestat un cetățean al Libanului, anunțat în căutare în Moldova

18 iun. 2015,, 18:45   Societate
2767 0
На Украине арестован гражданин Ливана, разыскиваемый в Молдове
Foto: donbass.ua
În urma acțiunilor comune ale Serviciului de Securitate al Ucrainei și serviciilor speciale din Republica Moldova, în Ucraina a fost reținut un cetățean al Libanului, informează NOI.md. Potrivit serviciului de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei, libanezul este suspectat de finanțarea teroriștilor organizației „Hezbollah”. În plus, Moldova l-a anunțat în căutare internațională pentru escrocherii financiare.

Potrivit Serviciului de Securitate al Ucrainei, libanezul este organizatorul unei grupări criminale internaționale specializată în escrocherii și mașinații în domeniul bancar , care acționa în Ucraina, Moldova, Georgia, Turcia, EAU și un șir de state europene.

Potrivit organelor de drept din Ucraina, libanezul reținut a fost implicat în săvîrșirea unor crime deosebit de grave pe teritoriul Moldovei, fiind anunțat de țara noastră în căutare internațională. După ce în aprilie 2014 majoritatea membrilor organizației criminale respective au fost arestați de organele de drept moldovenești și puși sub acuzare în luna septembrie a aceluiași an, libanezul a părăsit teritoriul Moldovei pe căi ilegale. Acesta s-a ascuns mai mult timp în EAU, Turcia și statele UE.

Partea ucraineană anunță că Moldova a inițiat procedura de extradare a cetățeanului libanez arestat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?