Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Radu Rebeja, a trimis o solicitate nouă către Federația Moldovenească de Fotbal

16 aug. 2022,, 09:15   Societate
2247 0

Fostul fotbalist, Radu Rebeja, Președintele Academiei de Fotbal „Radu Rebeja”, a trimis o solicitate nouă către Federația Moldovenească de Fotbal, pentru a-i acorda dreptul de a veni cu un mesaj la Congresul FMF.

Radu Rebeja spune că nu a primit nici un răspuns.

„Vineri, 19 august, urmează să se desfășoare Congresul FMF.

Am solicitat să mi se ofere cuvînt la prezenta Adunare Generală, însă, cu părere de rău, nu am primit niciun răspuns din partea conducerii FMF.

De fapt, ca și în multe alte cazuri cînd m-am adresat către organele de conducere FMF, în calitate de membru afiliat FMF, cu întrebări, solicitări sau cereri.


Concluzionez că aceasta este metoda de conlucrare a actualei conduceri FMF cu membrii săi în teritoriu.

Mai mult, în agenda Congresului luările de cuvînt și propunerile sînt incluse în ULTIMUL punct, la „Diverse”! Care este sensul de a veni cu propuneri și analize după aprobarea tuturor proiectelor de acte, rapoarte și, cel mai important, a noului Statut FMF, propuse spre examinare?!

Zilele următoare voi veni cu o analiză profundă a proiectului de Statut FMF , care este înaintat spre aprobare și conține grave încălcări a legislației și normelor democratice ale unei AO – ceea ce de fapt și este FMF!”, spune Rebeja.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?